• Μειωμένη τιμή
Πρόθεση μαστού Amoena Essential 2E

Πρόθεση μαστού Amoena Essential 2E

Πρόθεση μαστού σιλικόνης σε σχήμα σταγόνας (οβάλ) από την Amoena κατάλληλη για να καλύπτει ελλείμματα ιστού στο θώρακα ή κάτω από τη μασχάλη. Για περισσότερα από 35 χρόνια η Amoena ηγείται στην έρευνα και στην παραγωγή προϊόντων μαστεκτομής.

125,00 €
145,00 €
Έκπτωση 20,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
In Stock

Οι τεχνητοί μαστοί Essential 2E έχουν συμμετρικό σχεδιασμό και μακρόστενο σχήμα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και να καλύπτουν τα ελλείμματα του ιστού είτε αυτά βρίσκονται στο πρόσιο τμήμα του στήθους, είτε κάτω από τη μασχάλη , είτε στο άνω τμήμα του μαστού.
 
Χάρη στο βολικό σχήμα του οι τεχνητοί μαστοί Essential 2E είναι ιδανικοί και για αμφίπλευρες μαστεκτομές. Έχουν συμμετρικό σχήμα σταγόνας και είναι κατάλληλοι για σχήμα μέτριου έως γεμάτου στήθους.


Πλεονεκτήματα

  • Σχεδιασμένη να εξυπηρετεί τις ουσιαστικές ανάγκες των γυναικών μετά την επέμβαση μαστού για ισορροπημένη και ασφαλή εφαρμογή.
  • Προσφέρει ευχάριστη αίσθηση και εμφάνιση.
  • Είναι έως 35% ελαφρύτερη από τις κανονικές προθέσεις για επιπλέον άνεση.
  • Ενδείκνυται για γυναίκες με λεμφοίδημα και προβλήματα στην πλάτη.
  • Είναι ιδανική για σπορ και κολύμβηση.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2310 414060 (ωράριο καταστημάτων).

Οδηγός μέτρησης

Για λεπτομερείς συμβουλές σχετικά με τον υπολογισμό μεγέθους παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 414060 (ωράριο καταστημάτων). Η αποστολή των προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα γίνεται εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

 

Οδηγός μέτρησης πρόθεσης μαστού

 

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 5 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password