ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

H εταιρία Κ.ΡΑΠΤΗΣ - Δ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΟΕ με τη διακριτική ονομασία Promed διαθέτει φυσικό κατάστημα στην οδό Αιγαίου 84 Καλαμαριά Τ.Κ. 55133 Θεσσαλονίκη με ΑΦΜ 998780334 και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 13621817000.

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
H Promed έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.promed.gr , σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Ουδεμία ευθύνη φέρει ωστόσο για λανθασμένες ή ελλιπείς πληροφορίες που προέρχονται από τρίτους (κατασκευαστές, προμηθευτές, εγχειρίδια λειτουργίας).

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η εταιρία Promed διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης  των όρων και των προϋποθέσεων των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.promed.gr. Η εταιρία έχει υποχρέωση να ανακοινώνει τις τροποποιήσεις αυτές από τον ιστότοπό της.

Η Promed ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Επιφυλάσσεται δε ως προς την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων, καθώς αυτή εξαρτάται από την τοποθεσία και την εκάστοτε δυνατότητα εξυπηρέτησης των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Κατά τη διαδικασία παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.promed.gr , θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία ώστε να είναι δυνατή η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο διαδικτυακό τόπο www.promed.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών μας.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.promed.gr εφαρμόζει πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Δηλώνει ρητώς ότι τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλετε χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών μεταξύ του πελάτη και της εταιρίας, καθώς και για την ενημέρωση και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πελάτη. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται, πωλούνται, ανταλλάσσονται ή αποκαλύπτονται προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ
Οι χρήστες που επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο www.promed.gr και πραγματοποιούν παραγγελίες και αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης, τους τρόπους παραγγελίας, τους τρόπους αγοράς και τους τρόπους πληρωμής, όπως αυτοί αναφέρονται στην εκάστοτε σελίδα του διαδικτυακού τόπου της εταιρίας.

 

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Σε περίπτωση αγοράς με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή καθυστερήσεων, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το καταθετήριό σας μέσω email στη διεύθυνση sales@promed.gr.New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password