ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
H εταιρία Promed έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.promed.gr , σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Ουδεμία ευθύνη φέρει ωστόσο για λανθασμένες ή ελλιπείς πληροφορίες που προέρχονται από τρίτους (κατασκευαστές, προμηθευτές, εγχειρίδια λειτουργίας).

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Η εταιρία Promed διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης  των όρων και των προϋποθέσεων των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.promed.gr. Η εταιρία έχει υποχρέωση να ανακοινώνει τις τροποποιήσεις αυτές από τον ιστότοπό της.

Η Promed ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Επιφυλάσσεται δε ως προς την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων, καθώς αυτή εξαρτάται από την τοποθεσία και την εκάστοτε δυνατότητα εξυπηρέτησης των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Κατά τη διαδικασία παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.promed.gr , θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία ώστε να είναι δυνατή η διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο διαδικτυακό τόπο www.promed.gr, τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, και την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών μας.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.promed.gr εφαρμόζει πιστά τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο. Δηλώνει ρητώς ότι τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλετε χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών μεταξύ του πελάτη και της εταιρίας, καθώς και για την ενημέρωση και τη βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πελάτη. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν δημοσιοποιούνται, πωλούνται, ανταλλάσσονται ή αποκαλύπτονται προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).


ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Η εταιρία Promed έχει ως κύριο μέλημά της να διασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Οι τιμές στο ηλεκτρονικό εμπόριο μπορούν να είναι χαμηλότερες, αφού ένα ηλεκτρονικό κατάστημα έχει σημαντικά χαμηλότερο κόστος λειτουργίας από ένα παραδοσιακό κατάστημα με φυσική παρουσία.


Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της Promed είναι κοινή στα καταστήματά της και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.promed.gr. Ωστόσο για την προώθηση και την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του ηλεκτρονικού εμπορίου, δημιουργήσαμε τις ονομαζόμενες «Προσφορές internet» σε επιλεγμένα προϊόντα τα οποία φέρουν και τη συγκεκριμένη ένδειξη. Οι  «Προσφορές internet» ισχύουν μόνο για αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.promed.gr, ακολουθώντας έτσι τη διεθνή πρακτική που έχει καθιερώσει το internet ως ένα σημαντικό μέσο αγορών σε χαμηλότερες τιμές. Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε το προϊόν από το κατάστημα θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή που ισχύει στο κατάστημα και όχι με την τιμή που αναγράφεται ως «Προσφορά internet».


ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΩΝ
Οι χρήστες που επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο www.promed.gr και πραγματοποιούν παραγγελίες και αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης, τους τρόπους παραγγελίας, τους τρόπους αγοράς και τους τρόπους πληρωμής, όπως αυτοί αναφέρονται στην εκάστοτε σελίδα του διαδικτυακού τόπου της εταιρίας.

 

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Σε περίπτωση αγοράς με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και την αποφυγή καθυστερήσεων, παρακαλούμε όπως αποστείλετε το καταθετήριό σας μέσω email στη διεύθυνση sales@promed.gr.New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password