Κατηγορίες

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Πρόθεση μαστού Amoena Energy 1S

Πρόθεση μαστού Amoena Energy 1S

Η Amoena παρουσιάζει τη νέα γενιά προθέσεων σιλικόνης με την επαναστατική τεχνολογία Comfort + και με ειδική τεχνολογία ροής αέρα που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει χαρίζοντας απαράμιλλη άνεση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μειωμένη τιμή

174,00 € με ΦΠΑ

159,90 € με ΦΠΑ

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση και για περισσότερες πληροφορίες

 

Εάν η αίσθηση της δροσιάς και της φρεσκάδας κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πολύ σημαντική για εσάς, τότε θα βρείτε στις νέες επαναστατικές προθέσεις Energy τη λύση. Είτε γυμνάζεστε, είτε κάνετε θεραπεία, είτε έχετε συμπτώματα εμμηνόπαυσης, οι προθέσεις Energy θα βοηθήσουν το σώμα σας να αναπνέει ελεύθερα.


Πλεονεκτήματα

  • Ρηχό συμμετρικό σχήμα το οποίο ταιριάζει στο φυσικό μαστό.
  • Μαλακή υφή που σας κάνει να ξεχνάτε ότι φοράτε τεχνητό μαστό σιλικόνης.
  • Η πατενταρισμένη τεχνολογία Comfort+ που ρυθμίζει την θερμοκρασία δίνει τη δυνατότητα να παραμένει σταθερή η θερμοκρασία του σώματος
  • Περιέχει 30% περισσότερο Comfort+ υλικό από όλες τις υπόλοιπες προθέσεις
  • Η πίσω πλευρά έχει μοναδική σχεδίαση με πέρλες οι οποίες δημιουργούν κανάλια ελεύθερης ροής του αέρα, μειώνοντας την εφίδρωση.

 

Τι χορηγεί ο ΕΟΠΥΥ

O ΕΟΠΥΥ καλύπτει ετησίως την αγορά σε:

  • 1 μαστό σιλικόνης για μονόπλευρη μαστεκτομή.
  • 2 μαστούς σιλικόνης για αμφίπλευρη μαστεκτομή.
  • 2 σουτιέν μαστεκτομής (σε όλες τις περιπτώσεις μαστεκτομής).

 

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2310 414060 (ωράριο καταστημάτων).

 

 

 

 

 

 

Οδηγός μέτρησης

Για λεπτομερείς συμβουλές σχετικά με την επιλογή μεγέθους παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 414060 (ωράριο καταστημάτων). Η αποστολή των προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα γίνεται εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

 

Υπολογισμός μεγέθους Energy 1S

 

 

Tεχνολογία Comfort+

H Amoena δεν κατέκτησε τυχαία τη πρώτη θέση παγκοσμίως στα προϊόντα μαστεκτομής. Με περισσότερες από 25 πατενταρισμένες τεχνολογίες στις προθέσεις μαστού, οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο εδώ και 35 χρόνια. Η συνεχής ανάγκη για βελτίωση των προϊόντων την οδήγησε στην ανάπτυξη καινοτομιών όπως η τεχνολογία Comfort+.

Η τεχνολογία Comfort+ αποτελείται από ένα ειδικό υλικό που είναι ενσωματωμένο μέσα στον τεχνητό μαστό και εξισορροπεί τη θερμοκρασία μεταξύ του δέρματος και του τεχνητού μαστού απορροφώντας τη θερμότητα του σώματος και απελευθερώνοντάς την καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στην τεχνολογία Comfort+  μειώνεται η εφίδρωση και έτσι έχετε μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης ολόκληρη την ημέρα.

 

 

5 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας: