Πρόθεση μαστού σιλικόνης Amoena Natura Xtra Light 2SN

Πρόθεση μαστού σιλικόνης Amoena Natura Xtra Light 2S

NATURA XTRA LIGHT 2S

Νέα πρόθεση μαστού Amoena Natura Xtra Light 2S με ειδική πυκνότητα σιλικόνης ώστε να να συμπεριφέρεται ως φυσικό στήθος και να κινείται μαζί με το σώμα, ακόμη και να γίνεται επίπεδη όταν ξαπλώνετε. Έχει ιδιαίτερα χαμηλό βάρος έως και 40% λιγότερο από τις άλλες προθέσεις. Διαθέτει τεχνολογία Comfort+ που μειώνει την εφίδρωση και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα όλη την ημέρα.

 

138,90 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Ποσότητα
Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες. Για παραλαβή από το κατάστημα επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο 2310 414060

Χαρακτηριστικά

  • Η πρόθεση μαστού Natura Xtra Light 2SN  ειδική πυκνότητα σιλικόνης και είναι σχεδιασμένη ώστε να προσομοιάζει με το φυσικό στήθος κατά τις κινήσεις του σώματος. Για παράδειγμα όταν ξαπλώνετε η πρόθεση έχει την τάση να γίνεται επίπεδη όπως το φυσικό στήθος.
  • Είναι κατασκευασμένη με νέο τύπο σιλικόνης με πολύ χαμηλό βάρος, ώστε να είναι ελαφρύτερη έως και 40% σε σχέση με τις κλασσικές προθέσεις μαστού.
  • Διαθέτει ειδικό σχεδιασμό στο πίσω μέρος που βοηθά να σταθεροποιείται στη θήκη του στηθόδεσμου μαστεκτομής.
  • Έχει συμμετρικό τριγωνικό σχήμα και μπορεί να φορεθεί στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά.
  • Κατασκευή με την πατενταρισμένη τεχνολογία Comfort+ πουεξισσοροπεί τη θερμοκρασία του σώματος και μειώνοντας την εφίδρωση.

 

Tεχνολογία Comfort+

H Amoena δεν κατέχει ηγετική θέση στα είδη μαστεκτομής με περισσότερες από 25 πατενταρισμένες τεχνολογίες στις προθέσεις μαστού οδηγώντας τις εξελίξεις στο χώρο εδώ και 35 χρόνια. Η συνεχής ανάγκη για βελτίωση των προϊόντων την οδήγησε στην ανάπτυξη καινοτομιών όπως η τεχνολογία Comfort+. 

Η τεχνολογία Comfort+ αποτελείται από ένα ειδικό υλικό που είναι ενσωματωμένο μέσα στον τεχνητό μαστό και εξισορροπεί τη θερμοκρασία μεταξύ του δέρματος και του τεχνητού μαστού απορροφώντας τη θερμότητα του σώματος και απελευθερώνοντάς την καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στην τεχνολογία Comfort+  μειώνεται η εφίδρωση και έτσι έχετε μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης ολόκληρη την ημέρα.

 

Οδηγός μέτρησης

Διατίθεται σε 14 μεγέθη για να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Για λεπτομερείς συμβουλές σχετικά με τον υπολογισμό μεγέθους παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 414060 (ωράριο καταστημάτων).

1) Βρείτε στον παρακάτω πίνακα το μέγεθος του στήθους σας (cup).

2) Προχωρήστε οριζόντια και βρείτε το μέγεθος του στηθόδεσμου που φοράτε.

3) Στη συνέχεια προχωρήστε κάθετα για να βρείτε το προτεινόμενο μέγεθος του τεχνητού μαστού.

 

ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΑΣΤΟΥ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ AMOENA NATURA XTRA LIGHT 2S

 

NATURA XTRA LIGHT 2S

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password