Κατηγορίες

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Πρόθεση μαστού Amoena Natura Light 3S

Πρόθεση μαστού Amoena Natura Light 3S

O Γερμανικός οίκος Amoena με την κορυφαία τεχνογνωσία παρουσιάζει την ελαφριά πρόθεση Natura Light 3S με την κατοχυρωμένη τεχνολογία Comfort+ για απαράμιλλη άνεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι έως και 35% ελαφρύτερη από τις κλασσικές προθέσεις μαστού.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μειωμένη τιμή

169,00 € με ΦΠΑ

152,90 € με ΦΠΑ

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση και για περισσότερες πληροφορίες

 

Η πρόθεση μαστού σιλικόνης Amoena Natura Light 3S με τεχνολογία Comfort+ είναι ιδιαίτερα ελαφριά για κορυφαία αίσθηση εφαρμογής. Έχει τριγωνικό σχήμα για φυσική εμφάνιση.

Η πρόθεση σιλικόνης Natura Light 3S έχει ειδική κατασκευή από έξτρα μαλακό εξωτερικό φιλμ, μαλακή και ελαφριά σιλικόνη, καθώς και από υλικό τεχνολογίας  Comfort+ που εξισορροπεί τη θερμοκρασία μειώνοντας έτσι την εφίδρωση.


Πλεονεκτήματα

  • Σχεδιασμένη για να δίνει μια πιο φυσική αίσθηση και εμφάνιση.
  • Προσαρμόζεται γρήγορα στη θερμοκρασία του σώματος χάρη στην τεχνολογία Comfort+. 
  • Είναι έως 35% ελαφρύτερη από τις κανονικές προθέσεις για επιπλέον άνεση.
  • Ενδείκνυται για γυναίκες με λεμφοίδημα και προβλήματα στην πλάτη λόγω του χαμηλού της βάρους.
  • Ιδανική για σπορ και κολύμβηση.

 

 Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2310 414060 (ωράριο καταστημάτων).

 

 

 

Οδηγός μέτρησης

Για λεπτομερείς συμβουλές σχετικά με την επιλογή μεγέθους παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 414060 (ωράριο καταστημάτων). Η αποστολή των προϊόντων που είναι άμεσα διαθέσιμα γίνεται εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας.

 

Οδηγός μέτρησης πρόθεσης στήθους

 

 

 

Tεχνολογία Comfort+

H Amoena δεν κατέκτησε τυχαία τη πρώτη θέση παγκοσμίως στα προϊόντα μαστεκτομής. Με περισσότερες από 25 πατενταρισμένες τεχνολογίες στις προθέσεις μαστού, οδηγεί τις εξελίξεις στο χώρο εδώ και 35 χρόνια. Η συνεχής ανάγκη για βελτίωση των προϊόντων την οδήγησε στην ανάπτυξη καινοτομιών όπως η τεχνολογία Comfort+.

Η τεχνολογία Comfort+ αποτελείται από ένα ειδικό υλικό που είναι ενσωματωμένο μέσα στον τεχνητό μαστό και εξισορροπεί τη θερμοκρασία μεταξύ του δέρματος και του τεχνητού μαστού απορροφώντας τη θερμότητα του σώματος και απελευθερώνοντάς την καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Χάρη στην τεχνολογία Comfort+  μειώνεται η εφίδρωση και έτσι έχετε μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης ολόκληρη την ημέρα.

 

 

5 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας: