Αθλητιατρική επιστραγαλίδα Zamst Filmista

Zamst - Αστράγαλος

Επιστραγαλίδα νέας γενιάς με καινοτόμο σχεδιασμό από τον οίκο Zamst Ιαπωνίας για τη σταθεροποίηση της ποδοκνημικής. Ιδανική για την πρόληψη διαστρέμματος και την επανένταξη σε αθλήματα μετά από τραυματισμό χωρίς να περιορίζει τις λειτουργικές κινήσεις του ποδιού κατά την άθληση.

 

38,25 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Επιλέξτε πόδι
Ποσότητα
Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες. Για παραλαβή από το κατάστημα επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο 2310 414060

Επιστραγαλίδα νέας γενιάς για τη σταθεροποίηση της ποδοκνημικής. Ιδανικό βοήθημα τόσο για την την πρόληψη όσο και κατά την επανένταξη στις αθλητικές δραστηριότητες μετά από ήπιο ή μέτριας βαρύτρητας διάστρεμμα ποδοκνημικής.

 

Χαρακτηριστικά

  • Καινοτόμος σχεδιασμός ώστε να μπορεί να φορεθεί ή να αφαιρεθεί σε δευτερόλεπτα..
  • Μιμείται την δράση της περίδεσης (taping) που εφαρμόζεται από τους εξειδικευμένους αθλητιάτρους και φυσικοθεραπευτές των ομάδων.
  • Υλικό νέας τεχνολογίας που το αισθάνεσται ως δεύτερο δέρμα.
  • Η εξαιρετικά λεπτή και εξαιρετικά ελαφριά σύνθεση του FILMISTA προσκολλάται στο δέρμα χωρίς να γλιστρά και χωρίς να το ερεθίζει, παρέχοντας μέγιστη άνεση.
  • Ακολουθεί τις κινήσεις του αστραγάλου σας και αυξάνει την ιδιοδεκτικότητα, ενισχύοντας παράλληλα την σταθερότητα στην ποδοκνημική άρθρωση.
  • Όπως όλα τα προϊόντα της Zamst είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να προστατεύει χωρίς να περιορίζει την απόδοση κατά την άθληση.

 

Zamst Filmista - Μία Παγκόσμια Καινοτομία

  • Το μυστικό κατασκευής του FILMISTA έγκειται στην ένωση δύο στρώσεων ουρεθάνης μέσω μιας διαδικασίας συμπίεσης-σύντηξης που σχεδιάστηκε από τους εξειδικευμένους σχεδιαστές της ZAMST.
  • Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ανθεκτικό φιλμ που συνδυάζει ευλυγισία και ακαμψία με ένα λεπτό προφίλ που κρατά την άρθρωση στη θέση της ενώ προσφέρει τέλεια ελευθερία κινήσεων και μηδενικό όγκο στα παπούτσια σας.
  • Με τη νέα επιστραγαλίδα Filmista, η ZAMST διαθέτει όλη της την τεχνογνωσία στην υπηρεσία των αθλητικών επιδόσεων.

 

Οδηγός μέτρησης

Μετρήστε την περίμετρο  διαγωνίως από τη βάση της πτέρνας και κατά μήκος της πρόσθιας πλευράς της ποδοκνημικής όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα:

 

ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΓΑΛΙΔΑΣ ZAMST FILMISTA


Εάν το αποτέλεσμα της μέτρησής σας βρίσκεται μεταξύ δύο μεγεθών επιλέξτε το μεγαλύτερο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διευκρινήστε εάν θέλετε αριστερό ή δεξί.

 

Επιστραγαλίδα Filmista

Μέγεθος

Περίμετρος

Small

26 29 cm

Medium

29 32 cm

Large

3235 cm

X Large

35 – 38 cm

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΠΙΣΤΡΑΓΑΛΙΔΑΣ ZAMST

Σχετικά προϊόντα

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password