Υποπτέρνιο ανύψωσης πτέρνας για ανισοσκελία 1 cm

Δερμάτινο υποπτέρνιο ανύψωσης πτέρνας Saluber για ανισοσκελία

SALUBER-3100

Δερμάτινος πάτος ανύψωσης πτέρνας του Ιταλικού οίκου Saluber για περιπτώσεις ανισοσκελίας. Διατίθεται σε τρία ύψη: 1, 2 και 3 cm. Η τιμή αφορά την αγορά τεμαχίου.

 

17,00 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Υποπτέρνιο ανύψωσης πτέρνας με επένδυση από γνήσιο δέρμα του Ιταλικού οίκου Saluber. Κατασκευή από ελαστικό υλικό Technopolymer που απορροφά τους κραδασμούς. Τοποθετείται μέσα στο υπόδημα ανάλογα με την ανύψωση που θέλουμε να δώσουμε. Διατίθεται ανά τεμάχιο σε 3 ύψη 1,2 και 3 cm. Κάθε ύψος διατίθεται σε 3 μεγέθη Small, Medium και Large.

 

 Ενδείξεις
Διόρθωση ανισοσκελίας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν η ανισοσκελία υπάρχει για καιρό, ο οργανισμός έχει κάνει αντισταθμίσεις και για αυτό θα πρέπει να επιλέγουμε τη μικρότερη δυνατή ανύψωση και σταδιακά να πηγαίνουμε στη μεγαλύτερη. Για παράδειγμα εάν η ανισοσκελία είναι 2 cm τότε καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από το υποπτέρνιο με ανύψωση 1 cm ώστε να δώσουμε χρόνο στο σώμα μας να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ορθοστάτησης και βάδισης.

 

 

SALUBER-3100

Μεγέθη

Επιλέξτε το μέγεθος ανάλογα με το πλάτος του πέλματός σας και το επιθυμητό ύψος για τη διόρθωση της ανισοσκελίας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περιπτώσεις που ανισοσκελία υπάρχει για σημαντικό χρονικό διάστημα, το σώμα έχει κάνει αντισταθμίσεις και για αυτό θα πρέπει να επιλέγεται αρχικά η μικρότερη δυνατή ανύψωση και στη συνέχεια να αυξάνεται σταδιακά. Για παράδειγμα εάν η ανισοσκελία είναι 2 cm τότε κρίνεται σκόπιμο να ξεκινήσουμε από το υποπτέρνιο με ανύψωση 1 cm ώστε να δώσουμε χρόνο στο σώμα μας να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ορθοστάτησης και βάδισης.

Υποπτέρνια ανισοσκελίας Saluber

Μεγέθη

Ανύψωση

Small με πλάτος 5,7 cm

1 cm

2 cm

3 cm

Medium με πλάτος 6 cm

1 cm

2 cm

3 cm

Large με πλάτος 6,8 cm

1 cm

2 cm

3 cm

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password