Πάτοι παπουτσιών 3/4 Saluber από Alcantara® με τεχνολογία Poron®

Πάτοι παπουτσιών ¾ Saluber από Alcantara® με τεχνολογία Poron®

SALUBER-482/30

Αντικραδασμικοί πάτοι κορυφαίας ποιότητας με Alcantara® που καλύπτουν τα 3/4 του πέλματος μέχρι τα μετατάρσια, από τον οίκο Saluber Ιταλίας. Η πατενταρισμένη τεχνολογία Poron® εξαλείφει τις καταπονήσεις και εγγυάται ξεκούραστο και ανώδυνο περπάτημα με απαράμιλλη αίσθηση.

 

33,00 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Χαρακτηριστικά

  • Πέλματα Ιταλικής κατασκευής με υλικά υψηλής ποιότητας που εγγυώνται άριστη αίσθηση κατά την ορθοστασία και την βάδιση.
  • Με μήκος 3/4 που καλύπτει μέχρι τα μετατάρσια (δεν καλύπτει τα δάκτυλα).
  • Κατασκευή με αδιάβροχη Alcantara® με αντιμικροβιακές ιδιότητες.
  • Αντικραδασμική τεχνολογία Poron® που απορροφά τα φορτία και μειώνει τους πόνους στην πτέρνα, στα γόνατα και στη σπονδυλική στήλη.
  • Ανατομική ενίσχυση στην περιοχή των μεταταρσίων.
  • Κατανέμει ομοιόμορφα τα φορτία σε ολόκληρο το πέλμα του ποδιού
  • Υποστηρίζουν την ποδική καμάρα και είναι ιδανικά για ήπια πλατυποδία.
  • Εξασφαλίζουν τη σωστή στάση του σώματος.

  

Τεχνολογία Poron®
Η Saluber χρησιμοποιεί στα πέλματα την υψηλής τεχνολογίας μεμβράνη Poron®. Η μεμβράνη αυτή απορροφά τους κραδασμούς κατά την επαφή της πτέρνας στο έδαφος και κατανέμει ομοιόμορφα τα φορτία σε ολόκληρο το πόδι κατά το περπάτημα. Έτσι μειώνονται οι καταπονήσεις στις αρθρώσεις του ποδιού (ποδοκνημική, γόνατο) αλλά και στη Σπονδυλική Στήλη.

Από μελέτες έχει βρεθεί ότι ένα άτομο που ζυγίζει 70 Kg, εφαρμόζει βάρος περίπου 90 Kg στο πόδι σε κάθε βήμα. Αυτό σημαίνει ένα μέσο συνολικό ημερήσιο φορτίο περίπου 500 τόνων την ημέρα. Οι πάτοι Saluber με την τεχνολογία Poron® είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών και για αυτό αποδεδειγμένα απορροφούν τα μεγάλα αυτά φορτία από το πόδι προφυλάσσοντας από μικροτραυματισμούς στα πόδια, στα γόνατα και στη Σπονδυλική Στήλη.

 

Μεγέθη

Διατίθεται κατά ζεύγη σε μεγέθη από 36 - 47.

 

SALUBER-482/30

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password