Μαξιλάρι κατακλίσεων Roho Quadtro Select

Μαξιλάρι Roho Quadtro Select® High Profile

Το μαξιλάρι κατάκλισης με αεροκυψέλες Quadtro Select του οίκου Roho (Η.Π.Α) με την παντενταρισμένη τεχνολογία Isoflo®, αποτελεί την απόλυτη λύση στην πρόληψη και θεραπεία κατακλίσεων σε άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο. Κατάλληλο για χρήστες με υψηλό κίνδυνο κατακλίσεων.

 

589,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Παράδοση σε 1 έως 3 ημέρες. Για παραλαβή από το κατάστημα επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο 2310 414060

Ο οίκος Roho Αμερικής εδώ και 35 χρόνια κατέχει ηγετική θέση στην έρευνα για την πρόληψη και τη θεραπεία κατακλίσεων, παρουσιάζοντας πατενταρισμένες τεχνολογίες όπως η τεχνολογία Roho Dry Floatation®  και η τεχνολογία Isoflo®.
 
Το μαξιλάρι κατακλίσεων με αεροκυψέλες Quadtro Select® High Profile έχει ύψος 10 cm ώστε να προσφέρει μέγιστη άνεση στο χρήστη, συμβάλλοντας στη βελτίωση της σταθερότητας στην καθιστή θέση χωρίς να θυσιάζεται η μέγιστη προστασία από τις κατακλίσεις.

 
Χαρακτηριστικά

  • Τεχνολογία Dry Floatation® που συμβάλλει στην προσαρμογή του μαξιλαριού στο σχήμα του σώματος του χρήστη βοηθώντας παράλληλα στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
  • Τεχνολογία Isoflo® κλειδώνει τον αέρα σε κάθε ένα τεταρτημόριο του μαξιλαριού πιέζοντας ένα κουμπί, αυξάνοντας έτσι τη σταθερότητα κατά την καθιστή θέση, χωρίς να θυσιάζεται η μέγιστη προστασία και η άνεση.
  • Ύψος 10 cm.
  • Οι ρυθμίσεις μπορούν να γίνουν με το χρήστη καθιστό.
  • Ελαφρύ μόλις 1,7 Kg.
  • Περιλαμβάνει ειδική θήκη η οποία αφαιρείται και πλένεται, kit επισκευής, αντλία φουσκώματος.
  • Ειδικός αεριζόμενος σχεδιασμός για μείωση της θερμοκρασίας.

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχεί 1 άλλο προϊόν στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password