Προϊόντα περιποίησης δέρματος 5 προϊόντα

Προϊόντα περιποίησης δέρματος Menalind Hartmann

Η υγεία της επιδερμίδας παίζει σημαντικό ρόλο στην ευεξία του ατόμου. Αυτό ισχύει ειδικότερα για τα ανήμπορα και ηλικιωμένα άτομα η επιδερμίδα των οποίων είναι εκτεθειμένη σε ιδιαίτερα επιβαρυντικούς παράγοντες λόγω κατάκλισης και ακράτειας. Για τους παραπάνω λόγους ο Γερμανικός οίκος Hartmann δημιούργησε την εξειδικευμένη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Menalind Proffessional, η οποία χρησιμοποιείται και προτείνεται από χιλιάδες επαγγελματίες υγείας παγκοσμίως.

Κρεατίνη για προστασία - Πανθενόλη για ενυδάτωση

Η καινοτόμος δραστική ουσία κρεατίνη επιδρά σημαντικά στη διατήρηση της υγείας της ηλικιωμένης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας, που παρουσιάζει σημάδια επιβάρυνσης ή ερεθισμού λόγω ακράτειας και κατάκλισης. Διεγείρει το ρυθμό ανταλλαγής ενέργειας των κυττάρων της επιδερμίδας, ο οποίος μειώνεται φυσιολογικά με την πάροδο των ετών και κατά συνέπεια ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς της λειτουργίας της επιδερμίδας. Εκτός αυτού η κρεατίνη περιβάλλει τα κύτταρα του δέρματος και τα προστατεύει από εξωγενείς επιθέσεις. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το δέρμα προστατεύεται από περαιτέρω βλάβες.

Η πανθενόλη που περιέχεται στα προϊόντα Menalind Proffessional αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στη διατήρηση της ισορροπημένης ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Δεν προσφέρει απλώς ενυδάτωση, αλλά διασφαλίζει ταυτόχρονα ότι η ενυδάτωση αυτή απορροφάται από την επιδερμίδα.

Υπάρχουν 5 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-5 από σύνολο 5

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password