Η αναρρόφηση New Aspiret διαθέτει αντιμικροβιακό φίλτρο και ρυθμιζόμενη αρνητική πίεση για ασφαλή κι εύκολη αναρρόφηση εκκρίσεων

Αναρρόφηση εκκρίσεων New Aspiret 15 Lit/min

0808061

Φορητή συσκευή αναρρόφησης εκκρίσεων από τη μύτη, το στόμα ή την τραχεία. Διαθέτει αντιβακτηριδιακό φίλτρο, ρυθμιστή της πίεσης αναρρόφησης και ένδειξη πίεσης. Λειτουργεί με ρεύμα. Με 2 χρόνια εγγύηση.

145,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Παράδοση σε 1 - 4 ημέρες. Για παραλαβή από το κατάστημα επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας

Η συσκευή αναρρόφησης NEW ASPIRET χρησιμοποιείται για την αναρρόφηση των εκκρίσεων από τη μύτη, το στόμα ή τους πνεύμονες σε ενηλίκους ή παιδιά. Έχει μικρές διαστάσεις (μόλις 25x19x16 cm και βάρος 2,2 kg) και για το λόγο αυτό είναι κατάλληλη τόσο για νοσοκομειακή και κυρίως για οικιακή χρήση σε ασθενείς με τραχειοστομία, σε μετεγχειρητικούς και σε χρόνια κατακεκλιμένους ασθενείς.
 
Η συσκευή αναρρόφησης NEW ASPIRET κατασκευάζεται στην Ιταλία από τον Ιταλικό οίκο CAMI που ειδικεύεται στις ιατρικές συσκευές κατ΄οίκον νοσηλείας και πληροί τις τελευταίες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. Ο κύκλος λειτουργίας της αναρρόφησης είναι 20 λεπτά σε λειτουργία και 40 λεπτά εκτός λειτουργίας. Για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε περιπτώσεις μικρών χειρουργικών επεμβάσεων.
 
Το δοχείο διαθέτει βαλβίδα υπερχείλισης και μπορεί να αποστειρωθεί. Διαθέτει αντιβακτηριδιακό φίλτρο, ρυθμιστή της πίεσης αναρρόφησης και ένδειξη πίεσης.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά αναρρόφησης

Μέγιστη πίεση αναρρόφησης

- 0,75 bar

Επίπεδο θορύβου

59,6 dB

Κύκλος λειτουργίας

20 min ON/ 40 min OFF

Ροή αέρα

15 λίτρα/λεπτό

Διαστάσεις

25x19x16 cm

Βάρος

2,2 kg

Εγγύηση

2 έτη

0808061

Σχετικά προϊόντα

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password