Το ανατομικό μαξιλάρι Optimum είναι κατασκευασμένο από ελαστική βισκόζη κι έχει ειδικό ανατομικό σχεδιασμό με υποδοχή του αυχένα

Ορθοπεδικά - ανατομικά μαξιλάρια memory Optimum

Το ορθοπεδικό ανατομικό μαξιλάρι Optimum είναι κατασκευασμένο από υλικό Visco Elastic (memory foam) που έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος. Διατίθεται σε 2 μεγέθη.

39,90 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Ποσότητα
In Stock

Το ορθοπεδικό ανατομικό μαξιλάρι Optimum είναι κατασκευασμένο από υλικό Visco Elastic (memory foam) που έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος και να αποφορτίζει τα σημεία πίεσης, χαρίζοντας έναν ευχάριστο ύπνο. Το ειδικό σχήμα του με την ειδική υποδοχή του αυχένα προσφέρει κατάλληλη στήριξη ανακουφίζοντας από τους πόνους στον αυχένα και από τους πονοκεφάλους.

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα που κοιμούνται κυρίως ανάσκελα ή πλάγια. Διαθέτει πολυτελές κάλυμμα από 100% βαμβακερό ύφασμα.

  

Ορθοπεδικό μαξιλάρι Optimum

Medium

55 x 35 x 12 cm

Large

60 x 40 x 12 cm

H ελαστική βισκόζη (Visco Elastic Memory Foam) είναι ένας μοναδικός αφρός από πολυουρεθάνη, ο οποίος εφευρέθηκε το 1966 από την NASA και χρησιμοποιήθηκε για την ορθοπεδική υποστήριξη των αστροναυτών και την απορρόφηση των τεράστιων δυνάμεων G επιτάχυνσης και επιβράδυνσης κατά την απογείωση και προσγείωση των διαστημικών σκαφών.
 
Το Visco Elastic memory foam έχει διαφορετικές ιδιότητες από το latex ή τον απλό αφρό. Στηρίζεται σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία που έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Είναι θερμοευαίσθητο υλικό με εκατομμύρια σφαιρικές κυψέλες που αντιλαμβάνονται την πίεση και τη θερμοκρασία του σώματος αντιδρώντας ανάλογα.
  • Γίνεται πιο μαλακό στα σημεία επαφής λόγω αύξησης της θερμοκρασίας ελαχιστοποιώντας τις πιέσεις. 
  • Προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος διασφαλίζοντας την ομοιόμορφη κατανομή βάρους του σώματος προσφέροντας το αίσθημα της αιώρησης, της άνεσης και της χαλάρωσης.
  • Διασφαλίζει τη βέλτιστη θέση της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου
  • Μειώνοντας την πίεση που ασκεί το σώμα κατά τον ύπνο, ανακουφίζει από πόνους στους ώμους, το λαιμό και τη μέση.
  • Με τις ανατομικές του ιδιότητες βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος.
  • Έχει αντιαλλεργικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ διαθέτοντας ειδικά κανάλια εξαερισμού απομακρύνει κάθε οσμή.

 

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password