Το ορθοπεδικό μαξιλάρι Classic είναι κατασκευασμένο από ελαστική βισκόζη για ένα ξεκούραστο ύπνο χωρίς πόνους στον αυχένα

Ορθοπεδικά μαξιλάρια Visco elastic Classic

Oρθοπεδικά μαξιλάρια από υλικό Visco Elastic με την τεχνολογία Memory Foam. Για αυτούς που θέλουν ένα ευχάριστο ύπνο χωρίς πόνους, αλλά δεν θέλουν να αλλάξουν το κλασσικό σχήμα μαξιλαριού.

39,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
In Stock

Τα ορθοπεδικά μαξιλάρια Classic είναι κατασκευασμένα από υλικό  Visco Elastic με την τεχνολογία Memory Foam. Έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν έναν ευχάριστο ύπνο, χαρίζοντας ευεξία και ανακούφιση από μυαλγίες.

Είναι κατάλληλο για τα άτομα που θέλουν να επωφεληθούν από τη στήριξη και την αίσθηση που τους δίνει το υλικό memory αλλά δεν θέλουν να αλλάξουν το κλασσικό σχήμα μαξιλαριού. Διαθέτει κάλυμμα πολυτελείας από 100% βαμβακερό ύφασμα.

 

Ορθοπεδικό μαξιλάρι Classic

Διαστάσεις

55 x  40 x  10 cm

 

H ελαστική βισκόζη (Visco Elastic Memory Foam) είναι ένας μοναδικός αφρός από πολυουρεθάνη, ο οποίος εφευρέθηκε το 1966 από την NASA και χρησιμοποιήθηκε για την ορθοπεδική υποστήριξη των αστροναυτών και την απορρόφηση των τεράστιων δυνάμεων G επιτάχυνσης και επιβράδυνσης κατά την απογείωση και προσγείωση των διαστημικών σκαφών.
 
Το Visco Elastic memory foam έχει διαφορετικές ιδιότητες από το latex ή τον απλό αφρό. Στηρίζεται σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία που έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Είναι θερμοευαίσθητο υλικό με εκατομμύρια σφαιρικές κυψέλες που αντιλαμβάνονται την πίεση και τη θερμοκρασία του σώματος αντιδρώντας ανάλογα.
  • Γίνεται πιο μαλακό στα σημεία επαφής λόγω αύξησης της θερμοκρασίας ελαχιστοποιώντας τις πιέσεις. 
  • Προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος διασφαλίζοντας την ομοιόμορφη κατανομή βάρους του σώματος προσφέροντας το αίσθημα της αιώρησης, της άνεσης και της χαλάρωσης.
  • Διασφαλίζει τη βέλτιστη θέση της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου
  • Μειώνοντας την πίεση που ασκεί το σώμα κατά τον ύπνο, ανακουφίζει από πόνους στους ώμους, το λαιμό και τη μέση.
  • Με τις ανατομικές του ιδιότητες βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος.
  • Έχει αντιαλλεργικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ διαθέτοντας ειδικά κανάλια εξαερισμού απομακρύνει κάθε οσμή.

 

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 9 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password