Νεφελοποιητές Miko Ca-Mi

Νεφελοποιητής Flo Miko Ca-Mi

Συσκευή νεφελοποίησης για ταχεία και υψηλού βαθμού νεφελοποίηση αντιβιοτικών, βρογχοδιασταλτικών και κορτικοειδών φαρμάκων. Κατάλληλη για παιδιά και ενηλίκους. Ιδιαίτερα αποτελεσματική για τη θεραπεία του μέσου και κατώτερου αναπνευστικού. 

49,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Διαθέσιμο άμεσα

Ο νεφελοποιητής Miko είναι κατάλληλος για την κατ’ οίκον  θεραπεία του αναπνευστικού συστήματος, επιτυγχάνοντας ταχεία και υψηλού βαθμού νεφελοποίηση αντιβιοτικών, βρογχοδιασταλτικών και κορτικοειδών φαρμάκων. Έχει σχεδιαστεί για συνεχή χρήση με γνώμονα τη μεγάλη διάρκεια ζωής παρέχοντας 3 χρόνια εγγύηση. Έχει ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις και βάρος μόλις 1,45 kg για την εύκολη μεταφορά και αποθήκευσή του.
 
Ο νεφελοποιητής Flo Miko κατασκευάζεται στην Ιταλία από τον οίκο CA-MI ο οποίος εξειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών κατ΄οίκον νοσηλείας. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός ακόμα και για τη θεραπεία του μέσου και κατώτερου αναπνευστικού, αφού πάνω από το 80% των σωματιδίων που παράγει έχουν μέγεθος μεταξύ 1-5 microns (Μέση αεροδυναμική διάμετρος μάζας σωματιδίων 2,44 microns). Είναι κατάλληλος για παιδιά και ενηλίκους και διατίθεται με επιστόμιο, παιδική μάσκα και μάσκα ενηλίκων.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά νεφελοποιητή Flo Miko

Πίεση λειτουργίας

0,8 bar

Μέγιστη πίεση

2,2 bar

Μέση αεροδυναμική διάμετρος μάζας (MMAD)

2,44 microns

Ρυθμός νεφελοποίησης

0,35 ml/min

Μέγεθος σωματιδίων έως 5 microns

>80%

Βάρος

1,45 Kg

Διαστάσεις

14 x 11 x 17 cm

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 10 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password