Κατηγορίες

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Υποδήματα εργασίας Υπάρχουν 6 προϊόντα.

 • Σανδάλια Wock Senses Aqua μπλε

  Σανδάλια Wock Senses Aqua

  Τα σανδάλια Senses Aqua είναι κατασκευασμένα από ειδικό υλικό Everlite™ που είναι πανάλαφρο και απορροφά τους κραδασμούς. Διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό με κανάλια απορροής του νερού, και αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους  επαγγελματίες που εργάζονται σε πισίνες, spa, Hammam κλπ. 

 • Υπόδημα εργασίας Everlite μωβ

  Υποδήματα εργασίας Everlite

  Τα παπούτσια εργασίας Everlite του οίκου Wock είναι unisex και απευθύνονται στους επαγγελματίες και όχι μόνο που αναζητούν ένα όμορφο, πανάλαφρο παπούτσι με κορυφαία εφαρμογή χάρη στην κλειστή πτέρνα.

 • Υποδήματα εργασίας Moc

  Υποδήματα εργασίας Moc

  Τα παπούτσια εργασίας Moc του οίκου Wock είναι κατασκευασμένα από το ειδικό υλικό STARI-TECH και μπορούν να αποστειρωθούν σε κλίβανο στους 134ºC ή να πλυθούν στο πλυντήριο στους 90ºC. Είναι όμορφα, αντιολισθητικά, πανάλαφρα και ανθεκτικά στην καθημερινή...

 • Σαμπό εργασίας Nube

  Σαμπό εργασίας Nube

  Τα επαγγελματικά σαμπό Nube κατασκευάζονται στην Πορτογαλία και παρέχουν απαράμιλλη άνεση και προστασία σε εργαζομένους σε νοσοκομεία, εστιατόρια, catering, συνεργεία καθαρισμού κλπ. Κατασκευή από το πανάλαφρο ειδικό υλικό Everlite™ με ισχυρές αντιολισθητικές και αντικραδασμικές ιδιότητες.

 • Παπούτσια εργασίας Wock Clog

  Παπούτσια σαμπό εργασίας Clog

  Τα παπούτσια σαμπό Clog κατασκευάζονται στην Πορτογαλία και αποτελούν την ιδανική ποιοτική λύση για τους γιατρούς, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές. Κατασκευή από ανθεκτικό υλικό STERI-TECH αντικραδασμικής τεχνολογίας που μπορεί να αποστειρωθεί στον κλίβανο διασφαλίζοντας τους πλέον αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

 • Σαμπό εργασίας Super Birki

  Σαμπό εργασίας Super Birki

  Τα σαμπό εργασίας Super Birki διαθέτουν ανατομικό πάτο προσφέροντας μέγιστη άνεση και προστασία στους επαγγελματίες που εργάζονται σε χώρους εστίασης, νοσοκομεία, ινστιτούτα αισθητικής, βιομηχανικές μονάδες κλκ. Κατασκευάζονται στη Γερμανία από τη Birkenstock. Διατίθεται σε μαύρο, λευκό η μπλε χρώμα.