Σύστημα καθοδηγούμενης θεραπείας GTS 2

H Gymna ευρισκόμενη πάντα ένα βήμα μπροστά, εγκαινίασε με τη σειρά ηλεκτροθεραπείας Gymna 400 το νέο σύστημα καθοδηγούμενης θεραπείας GTS 2, για απλή, γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία. Διαβάστε περισσότερα για τα μοναδικά χαρακτηριστικά του GTS 2.

Ποσότητα

Πριν από μερικά χρόνια η Gymna παρουσίασε το πρωτοποριακό για την εποχή σύστημα GTS (Guided Therapy System) αλλάζοντας τα δεδομένα στο χώρο της ηλεκτροθεραπείας. Το σύστημα GTS καθοδηγούσε το φυσικοθεραπευτή να επιλέξει το πιο κατάλληλο πρωτόκολλο θεραπείας σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές αποδείξεις, έχοντας στη βάση δεδομένων πάνω από 7200 σελίδες επιστημονικών δημοσιεύσεων σχετικών με την ηλεκτροθεραπεία.

Σήμερα η Gymna αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι πρωτοπόρος στο χώρο της φυσικοθεραπείας παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το νέο σύστημα καθοδηγούμενης θεραπείας GTS 2. Η σειρά Gymna 400 έχει πλήρως ενσωματωμένο το νέο σύστημα GTS 2 αποτελώντας την πιο σύγχρονη σειρά ηλεκτροθεραπείας, ηπερήχων, laser και συνδυασμένης θεραπείας παγκοσμίως. Το GTS 2 προσφέρει νέες λειτουργίες και πολύ περισσότερα πρωτόκολλα τεκμηριωμένης θεραπείας (800 έτοιμα πρωτόκολλα) ενσωματώνοντας όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο. Το νέο σύστημα καθοδηγούμενης θεραπείας GTS 2 προσφέρει 3 σημαντικές λειτουργίες:

1. Ηλεκτρονικό βιβλίο με πληροφορίες για τις παθήσεις και τη θεραπεία.
2. Καθοδηγούμενη πλοήγηση για εύκολη επιλογή της καταλληλότερης θεραπείας.
3. Θεραπεία βασισμένη σε επιστημονικές αποδείξεις (evidence based therapy).

 

Η σειρά Gymna 400 αποτελείται από τις συσκευές συνδυασμένης θεραπείας Combi 400 και Combi 400V, τις συσκευές ηλεκτροθεραπείας Duo 400 και Duo 400V, καθώς και από τη συσκευή υπερήχων Pulson 400.

1. Ηλεκτρονικό βιβλίο (Medical E-Book):

Το ηλεκτρονικό βιβλίο είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναφοράς το οποίο είναι ενσωματωμένο στη συσκευή. Υπάρχουν εικόνες και διευκρινιστικά κείμενα για επεξήγηση της πάθησης και της θεραπείας. Η πρόσβαση στις πλέον πρόσφατες ιατρικές πληροφορίες υπάρχει ακόμα και κατά τη διάρκεια της θεραπείας ώστε να μπορεί να ενημερώνεται και ο ασθενής, αυξάνοντας έτσι το κίνητρο για συμμετοχή του στο συνολικό πρόγραμμα θεραπείας.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο περιέχει:

  • Βιβλιοθήκη με έγχρωμους ανατομικούς χάρτες. Παρουσιάζονται λεπτομερείς πληροφορίες για την έκφυση, την κατάφυση και την ενέργεια των μύων, των συνδέσμων, καθώς και για τη νεύρωση και την αιμάτωσή τους.
  • Ιατρικές πληροφορίες για τις κλινικές παραμέτρους και την προτεινόμενη θεραπεία.
  • Οθόνες βοήθειας σχετικά με την τοποθέτηση των ηλεκτροδίων και τη διαδικασία της θεραπείας. Όλες οι παράμετροι επεξηγούνται.
 

2. Καθοδηγούμενη πλοήγηση

Η πλοήγηση στο μενού της συσκευής γίνεται με εύκολο τρόπο και είναι προσαρμοσμένη στη λογική της φυσικοθεραπείας, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του φυσικοθεραπευτή και του ασθενούς. Η πλοήγηση και η επιλογή της θεραπείας γίνεται μέσα από μία μεγάλη οθόνη αφής σε ελάχιστο χρόνο δίνοντας τη δυνατότητα στο φυσικοθεραπευτή να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στον ασθενή του.

 
3. Θεραπεία βασισμένη σε επιστημονικές αποδείξεις

Τα πρωτόκολλα από νέες μελέτες μπορούν εύκολα να προστεθούν στη συσκευή μέσω θύρας USB. Η Gymna παρακολουθεί στενά τις διεθνείς εξελίξεις στον τομέα της ηλεκτροθεραπείας. Όλα τα πρωτόκολλα βασίζονται στις τελευταίες επιστημονικές μελέτες και δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με κορυφαία Πανεπιστήμια και ειδικούς της ηλεκτροθεραπείας. Η σειρά Gymna 400 προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα:
  • Αυτόματη επιλογή του καταλληλότερου προγράμματος θεραπείας με τις επιστημονικά τεκμηριωμένες παραμέτρους.
  • O φυσικοθεραπευτής γίνεται μέλος του Gymna 400 Club και έχει πρόσβαση μέσω internet σε νέες μελέτες και νέα πρωτόκολλα για να είναι πάντοτε ενημερωμένος.
  • Μόνιμη δυνατότητα αναβάθμισης του software από το internet με νέα πρωτόκολλα από νέες μελέτες που θα γίνουν στο μέλλον, μέσω θύρας USB.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password