Ανατομικό μαξιλάρι memory foam Economic

Ανατομικό μαξιλάρι memory foam Economic

Ανατομικό μαξιλάρι από υλικό τεχνολογίας memory foam με μεγαλύτερη ανύψωση από τη μια πλευρά για καλύτερη στήριξη του αυχένα. Ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα που κοιμούνται κυρίως πλάγια ή ανάσκελα.

29,90 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Ποσότητα
Διαθέσιμο σε 1 ημέρα

Τα ανατομικά ορθοπεδικά μαξιλάρια Eco Anatomic είναι ειδικά σχεδιασμένα για την πρόληψη και την ανακούφιση από τους πόνους στον αυχένα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Είναι κατασκευασμένα από υλικό Visco Elastic memory foam που παίρνει το σχήμα του κεφαλιού και έχει μέγιστη υποστηρικτική ικανότητα, χαρίζοντας έναν ευχάριστο ύπνο. Ο ειδικός σχεδιασμός του με μεγαλύτερο ύψος από τη μια πλευρά αγκαλιάζει τις καμπύλες του κεφαλιού ώστε να στηρίζεται πλήρως ο αυχένας.

 

Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άτομα που κοιμούνται κυρίως πλάγια ή ανάσκελα. Διαθέτει κάλυμμα που αφαιρείται και πλένεται.

 

Ορθοπεδικό μαξιλάρι Economic

Standard

50 x 30 x 10 cm

Large

60 x 40 x 12 cm

 

H ελαστική βισκόζη (Visco Elastic Memory Foam) είναι ένας μοναδικός αφρός από πολυουρεθάνη, ο οποίος εφευρέθηκε το 1966 από την NASA και χρησιμοποιήθηκε για την ορθοπεδική υποστήριξη των αστροναυτών και την απορρόφηση των τεράστιων δυνάμεων G επιτάχυνσης και επιβράδυνσης κατά την απογείωση και προσγείωση των διαστημικών σκαφών.

Το Visco Elastic memory foam έχει διαφορετικές ιδιότητες από το latex ή τον απλό αφρό. Στηρίζεται σε μια πρωτοποριακή τεχνολογία που έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
  • Είναι θερμοευαίσθητο υλικό με εκατομμύρια σφαιρικές κυψέλες που αντιλαμβάνονται την πίεση και τη θερμοκρασία του σώματος αντιδρώντας ανάλογα.
  • Γίνεται πιο μαλακό στα σημεία επαφής λόγω αύξησης της θερμοκρασίας ελαχιστοποιώντας τις πιέσεις. 
  • Προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος διασφαλίζοντας την ομοιόμορφη κατανομή βάρους του σώματος προσφέροντας το αίσθημα της αιώρησης, της άνεσης και της χαλάρωσης.
  • Διασφαλίζει τη βέλτιστη θέση της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου
  • Μειώνοντας την πίεση που ασκεί το σώμα κατά τον ύπνο, ανακουφίζει από πόνους στους ώμους, το λαιμό και τη μέση.
  • Με τις ανατομικές του ιδιότητες βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος.
  • Έχει αντιαλλεργικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, ενώ διαθέτοντας ειδικά κανάλια εξαερισμού απομακρύνει κάθε οσμή.

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 5 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password