Αντικραδασμικό ανατομικό πέλμα Saluber με την ειδική μεμβράνη Poron®  για μείωση των καταπονήσεων

Αντικραδασμικά ανατομικά πέλματα Saluber (ζεύγος)

Πέλμα

Ζεύγος ανατομικών πελμάτων για υποστήριξη των μεταταρσίων και της ποδικής καμάρας. Κατασκευή με την τεχνολογία Poron® που απορροφά τους κραδασμούς και χαρίζει απόλυτη άνεση κατά τη βάδιση.

35,00 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος παπουτσιού
Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Ο Ιταλικός οίκος Saluber ανέπτυξε ειδικές μεθόδους και χρησιμοποιεί  υλικά υψηλής τεχνολογίας για την παραγωγή των αντικραδασμικών ανατομικών πελμάτων της σειράς “Hi-Tech Insoles”.  Ο ειδικός σχεδιασμός τους και η αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής διασφαλίζουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά των πελμάτων που επιτρέπουν την απόλυτη υποστήριξη της καμάρας  του ποδιού και των μεταταρσίων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση των φορτίων στα πόδια, τη διόρθωση της στάσης και την απαράμιλλη άνεση κατά την ορθοστάσία και τη βάδιση.

 

Χαρακτηριστικά

  • Κατασκευή από Alcantara® με αντιμικροβιακές ιδιότητες, που επιτρέπει την αναπνοή του ποδιού όπως το κανονικό δέρμα.
  • Ανατομικός σχεδιασμός με τεχνολογία που επιτρέπει την προσαρμογή του πέλματος στο πόδι, υποστηρίζοντάς το και διορθώνοντας τη στάση του σώματος.
  • Αντικραδασμική τεχνολογία Poron® που ελαχιστοποιεί τα φορτία και τη μεταφορά των κραδασμών στη Σπονδυλική Στήλη κατά τη βάδιση.

 

Διατίθεται κατά ζεύγη σε μεγέθη από 36 - 47

Τεχνολογία Poron®
Η Saluber χρησιμοποιεί στα πέλματα την υψηλής τεχνολογίας μεμβράνη Poron®. Η μεμβράνη αυτή απορροφά τους κραδασμούς κατά την επαφή της πτέρνας στο έδαφος και κατανέμει ομοιόμορφα τα φορτία σε ολόκληρο το πόδι κατά το περπάτημα. Έτσι μειώνονται οι καταπονήσεις στις αρθρώσεις του ποδιού (ποδοκνημική, γόνατο) αλλά και στη Σπονδυλική Στήλη.

Από μελέτες έχει βρεθεί ότι ένα άτομο που ζυγίζει 70 Kg, εφαρμόζει βάρος περίπου 90 Kg στο πόδι σε κάθε βήμα. Αυτό σημαίνει ένα μέσο συνολικό ημερήσιο φορτίο περίπου 500 τόνων την ημέρα. Οι πάτοι Saluber με την τεχνολογία Poron® είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών και για αυτό αποδεδειγμένα απορροφούν τα μεγάλα αυτά φορτία από το πόδι προφυλάσσοντας από μικροτραυματισμούς στα πόδια, στα γόνατα και στη Σπονδυλική Στήλη.

 

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password