Κατηγορίες

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Υποπτέρνιο ανύψωσης πτέρνας Saluber

Υποπτέρνιο ανύψωσης πτέρνας Saluber

Δερμάτινος πάτος ανύψωσης πτέρνας του Ιταλικού οίκου Saluber για περιπτώσεις ανισοσκελίας. Διατίθεται ανά τεμάχιο σε τρία ύψη: 1, 2 και 3 cm.

Περισσότερες λεπτομέρειες

17,00 € με ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση και για περισσότερες πληροφορίες

 

Υποπτέρνιο ανύψωσης πτέρνας με επένδυση από γνήσιο δέρμα του Ιταλικού οίκου Saluber. Κατασκευή από ελαστικό υλικό Technopolymer που απορροφά τους κραδασμούς. Τοποθετείται μέσα στο υπόδημα ανάλογα με την ανύψωση που θέλουμε να δώσουμε. Διατίθεται ανά τεμάχιο σε 3 ύψη 1,2 και 3 cm. Κάθε ύψος διατίθεται σε 3 μεγέθη Small, Medium και Large.

 

 Ενδείξεις
Διόρθωση ανισοσκελίας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν η ανισοσκελία υπάρχει για καιρό, ο οργανισμός έχει κάνει αντισταθμίσεις και για αυτό θα πρέπει να επιλέγουμε τη μικρότερη δυνατή ανύψωση και σταδιακά να πηγαίνουμε στη μεγαλύτερη. Για παράδειγμα εάν η ανισοσκελία είναι 2 cm τότε καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε από το υποπτέρνιο με ανύψωση 1 cm ώστε να δώσουμε χρόνο στο σώμα μας να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ορθοστάτησης και βάδισης.

 

 

 

 

 Μεγέθη

Επιλέξτε το μέγεθος ανάλογα με το πλάτος του πέλματός σας και το επιθυμητό ύψος για τη διόρθωση της ανισοσκελίας.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περιπτώσεις που ανισοσκελία υπάρχει για σημαντικό χρονικό διάστημα, το σώμα έχει κάνει αντισταθμίσεις και για αυτό θα πρέπει να επιλέγεται αρχικά η μικρότερη δυνατή ανύψωση και στη συνέχεια να αυξάνεται σταδιακά. Για παράδειγμα εάν η ανισοσκελία είναι 2 cm τότε κρίνεται σκόπιμο να ξεκινήσουμε από το υποπτέρνιο με ανύψωση 1 cm ώστε να δώσουμε χρόνο στο σώμα μας να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ορθοστάτησης και βάδισης.

 

Υποπτέρνια ανισοσκελίας Saluber

Μεγέθη

Ανύψωση

Small με πλάτος 5,7 cm

1 cm

2 cm

3 cm

Medium με πλάτος 6 cm

1 cm

2 cm

3 cm

Large με πλάτος 6,8 cm

1 cm

2 cm

3 cm

 

 

 

 

22 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας: