Κατηγορίες

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Κάλτσες ριζομηρίου Maxis Relax 70 DEN

Κάλτσες ριζομηρίου Maxis Relax 70 DEN

Οι κάλτσες ριζομηρίου (καλτσοδέτες) Maxis® Relax 70 DEN έχουν μέτρια διαβαθμισμένη συμπίεση 15-18 mmHg. Προστατεύουν και ανακουφίζουν τα πόδια σας από την ορθοστασία, τονίζοντας ταυτόχρονα τη θηλυκότητα σας. Μοντέρνος σχεδιασμός από τον οίκο Maxis®.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μειωμένη τιμή

27,00 € με ΦΠΑ

21,90 € με ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση και για περισσότερες πληροφορίες

 

Οι κάλτσες Maxis® Relax 70 DEN καλύπτουν τα πόδια σας μέχρι το μηρό προστατεύοντας τα πόδια σας από την ορθοστασία και τονίζοντας ταυτόχρονα τη θηλυκότητα σας. Οι κάλτσες μηρού Maxis® Relax 70 DEN παρέχουν διαβαθμισμένη συμπίεση μέτριου βαθμού (15-18 mmHg) κάνοντας τα πόδια σας να δείχνουν πιο όμορφα από ποτέ. Ταυτόχρονα βοηθούν τη φλεβική επιστροφή προλαμβάνοντας την εμφάνιση των αγγείων και την αίσθηση των βαριών ποδιών.

 

Στο άνω τμήμα τους διαθέτουν 3 λωρίδες από μαλακή σιλικόνη υψηλής ποιότητας που συγκρατεί τις κάλτσες στη θέση τους χωρίς να ολισθαίνουν. Η ειδική τεχνολογία πλέξης των καλτσών Maxis®  ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ερεθισμού και προσφέρει μεταξένια απαλότητα

 

Δαιτίθενται σε 3 χρώματα

  • Μαύρο.
  • Μπεζ.
  • Της άμμου.

 

 

 

 

Οδηγός μέτρησης

Επιλέξτε μέγεθος ανάλογα με την περίμετρο αμέσως πάνω από τον αστράγαλο σε συνδυασμό με την περίμετρο στο άνω τμήμα του μηρού και το ύψος σας όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η σημαντικότερη μέτρηση για την αποτελεσματική διαβαθμισμένη συμπίεση, είναι η μέτρηση της περιμέτρου στον αστράγαλο. Η μέτρηση καλό είναι να γίνεται τις πρωϊνές ώρες πριν την έγερση από το κρεβάτι.

 

Εάν έχετε κάποια απορία, μην διστάσετε να καλέσετε στο 2310 414060 για να ρωτήσετε στο εξειδικευμένο προσωπικό μας.

 

 ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΛΤΣΕΣ ΡΙΖΟΜΗΡΙΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ MAXIS RELAX 70 DEN

 

 

 

Τεχνολογία και ποιότητα προϊόντων Maxis®

Καλσόν και κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης από τον οίκο MAXIS. Η επιλογή υψηλής ποιότητας υλικών σε συνδυασμό με τη χρήση νέων τεχνολογιών ύφανσης, σας εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή και συμπίεση για την αποτελεσματικότερη πρόληψη και αντιμετώπιση κυκλοφοριακών προβλημάτων στα κάτω άκρα.

 

Οι ίνες Lycra υφαίνονται κυκλικά με αποτέλεσμα να μην έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα. Αυτή η νέα τεχνολογία ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ερεθισμού, απομακρύνει την υγρασία και προσφέρει μεταξένια απαλότητα.

 

 

 

 

8 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας: