Καλσόν φλεβιτιδας προοδευτικής συμπίεσης Maxis® Relax 70 DEN

Κατηγορίες

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Καλσόν πρόληψης φλεβίτιδας Maxis Relax 70 DEN

Καλσόν πρόληψης φλεβίτιδας Maxis Relax 70 DEN

Καλσόν με μέτριας έντασης διαβαθμισμένη συμπίεση 15/18 mmHg  που βοηθά στην αποφυγή του πρηξίματος και στην ανακούφιση των ποδιών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με ειδικό σχεδιασμό για ανόρθωση των γλουτών (push up) για τέλεια εμφάνιση.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μειωμένη τιμή

26,00 € με ΦΠΑ

21,90 € με ΦΠΑ

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση και για περισσότερες πληροφορίες

 

Τώρα πλέον μπορείτε να προστατεύετε τα πόδια σας και να προλαμβάνετε τα προβλήματα που δημιουργεί η ορθοστασία, χωρίς να κάνετε συμβιβασμούς στην άνεση και τη θηλυκότητα. Το καλσόν του Maxis® Relax 70 DEN έχει μοντέρνα εμφάνιση, ενώ ταυτόχρονα ανορθώνει τους γλουτούς και προλαβάνει τη στάση του αίματος στα κάτω άκρα. Η μέτριας έντασης διαβαθμισμένη συμπίεση 15-18 mmHg βοηθά στην αποφυγή του πρηξίματος και στην ανακούφιση των ποδιών κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Διαθέτει ειδικό μαλακό πέλμα που ανακουφίζει τα πόδια και ειδικό σχεδιασμό push up για ανόρθωση γλουτών για τέλεια εμφάνιση. Είναι κατάλληλο για χρήση όλη την ημέρα.

 

Διατίθεται σε 3 χρώματα:

  • Μαύρο.
  • Μπεζ.
  • Χρώμα της άμμου.
ΚΑΛΣΟΝ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ MAXIS RELAX 70 DEN
 
 
 
 
 

Οδηγός μέτρησης

Επιλέξτε μέγεθος ανάλογα με την περίμετρο αμέσως πάνω από τον αστράγαλο σε συνδυασμό με την περιφέρειά σας και το ύψος σας όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η σημαντικότερη μέτρηση για την αποτελεσματική διαβαθμισμένη συμπίεση, είναι η μέτρηση της περιμέτρου στον αστράγαλο. Η μέτρηση καλό είναι να γίνεται τις πρωϊνές ώρες πριν την έγερση από το κρεβάτι.

 

Εάν έχετε κάποια απορία, μην διστάσετε να καλέσετε στο 2310 414060 για να ρωτήσετε στο εξειδικευμένο προσωπικό μας.

 

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ MAXIS RELAX 70 DEN

ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ MAXIS RELAX 70 DEN

 

 

 

Τεχνολογία και ποιότητα προϊόντων Maxis®

Καλσόν και κάλτσες διαβαθμισμένης συμπίεσης από τον οίκο MAXIS. Η επιλογή υψηλής ποιότητας υλικών σε συνδυασμό με τη χρήση νέων τεχνολογιών ύφανσης, σας εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή και συμπίεση για την αποτελεσματικότερη πρόληψη και αντιμετώπιση κυκλοφοριακών προβλημάτων στα κάτω άκρα.

 

Οι ίνες Lycra υφαίνονται κυκλικά με αποτέλεσμα να μην έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα. Αυτή η νέα τεχνολογία ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ερεθισμού, απομακρύνει την υγρασία και προσφέρει μεταξένια απαλότητα.

 

ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΗΣ MAXIS RELAX 70 DEN

 

 

 

1 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας: