• Μειωμένη τιμή
Compex SP 6.0 Ασύρματος ηλεκτροδιεγέρτης

Ηλεκτροδιεγέρτης Compex SP 6.0

Ηλεκτροδιεγέρτες

Προπονηθείτε αποτελεσματικά και βελτιώστε τον όγκο των μυών σας, χαλαρώστε έπειτα από μια προπόνηση και επανακτήστε τις δυνάμεις σας γρηγορότερα με την ασύρματη συσκευή ηλεκτροδιέγερσης Compex SP 6.0. 

898,90 €
1.015,72 €
Έκπτωση 116,82 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιιμο

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ 18 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

(ΟΙ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)

 Η Compex SP 6.0 Wireless διαθέτει 4 κανάλια (8 ηλεκτρόδια) και απευθύνεται σε αθλητές υψηλού επιπέδου που προπονούνται περισσότερες από 3 φορές την εβδομάδα, καθώς συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά των μικρότερων συσκευών με την αξεπέραστη ασύρματη τεχνολογία της Compex, εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση και ανεξαρτησία κινήσεων. Η εύχρηστη έγχρωμη οθόνη του σας βοηθά ακόμα και στην τοποθέτηση ηλεκτροδίων. Διαθέτει 30 έτοιμα προγράμματα προπόνησης, αποθεραπείας/μασάζ, αναλγησίας, αποκατάστασης τραυματισμών και fitness.

 

Διαθέτει σε όλες τις μονάδες ηλεκτροdιέγερσης τον αισθητήρα Mi Sensor δίνοντάς σας πρόσβαση στις λειτουργίες Mi Scan και Mi Range της επαναστατικής τεχνολογίας Μuscle Intelligence™ που μόνο η Compex διαθέτει.  Η κορυφαία τεχνολογία ηλεκτροδιέγερσης της Compex τώρα πλέον έγινε και ασύρματη.

 

Φιλοσοφία της σειράς Sport της Compex

Τα προιόντα της σειράς sport της Compex σχεδιάστηκαν για την εξάσκηση των ατόμων που ασχολούνται εντατικά με τον αθλητισμό. Χάρη στην τεράστια ποικιλία των προγραμμάτων, ανεξάρτητα από το είδος της αθλητικής δραστηριότητας σας επιτρέπουν:

  • Να εξασκείστε με έξυπνο και εξειδικευμένο τρόπο.
  • Να προλαμβάνετε τους τραυματισμούς.
  • Να αυξάνετε τη δύναμη και την αντοχή σας.
  • Να μειώνετε τον πόνο.
  • Να επανέρχεστε γρήγορα μετά από ένα τραυματισμό.

 

20 MIN ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ COMPEX

 

ΕΓΓΥΗΣΗ 2+1 ΕΤΗ. Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΤΑ 1 ΕΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ COMPEX. (ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

 

Compex SP 6

 Σύγκριση προγραμμάτων των συσκευών ηλεκτροδιέγερσης Compex

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ COMPEX

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 12 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password