Τεχνολογία Muscle Intelligence™

Τεχνολογία Muscle Intelligence™ by Compex®

Ηλεκτροδιεγέρτες

Η επαναστατική τεχνολογία Muscle Intelligence™ είναι μία καινοτομία της Compex® που επιτρέπει την αυτόματη προσαρμογή στα χαρακτηριστικά του μυός και στη φυσιολογία του κάθε ασθενούς, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων.

Ποσότητα

 

Η Cefar Compex αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι είναι πρωτοπόρος στις φορητές συσκευές ηλεκτροδιέγερσης και ηλεκτροθεραπείας, παρουσιάζοντας την επαναστατική τεχνολογία MI (Muscle Intelligence™). Πρόκειται για μία μοναδική τεχνολογία που βρίσκεται αποκλειστικά στις συσκευές της Compex.

 

Η τεχνολογία MI επιτρέπει να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες κάθε μυ, ώστε η θεραπεία να εξατομικεύεται αυτόματα στα χαρακτηριστικά του μυός και στη φυσιολογία του κάθε ασθενούς. Αυτό σημαίνει καλύτερη ανοχή στην ηλεκτροδιέγερση, μεγαλύτερη άνεση για τον ασθενή και αποτελεσματικότερη θεραπεία.

 

Mi Sensor

Ο αισθητήρας Mi-Sensor είναι ενσωματωμένος στο ηλεκτρόδιο και καταγράφει τα φυσιολογικά χαρακτηριστικά του κάθε μυ, τα αναλύει και προσαρμόζει αναλόγως τις παραμέτρους της ηλεκτροθεραπείας.

 

 

Mi Scan

Η τεχνολογία Mi-Scan διασφαλίζει ότι οι παράμετροι της διέγερσης εξατομικεύονται στη φυσιολογία του μυός του κάθε ασθενούς σε κάθε θεραπευτική συνεδρία. Έτσι μειώνεται η ενέργεια που χρειάζεται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, ο ασθενής αισθάνεται πιο άνετα και η θεραπεία γίνεται αποτελεσματικότερη.

 

Mi Action

Η λειτουργία Mi-Action δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή να ενεργοποιεί εκούσια τους μύες του (και όχι ακούσια όπως γίνεται με τους άλλους ηλεκτροδιεγέρτες), διασφαλίζοντας ότι ο ασθενής συμμετέχει ενεργά στη θεραπεία. Η διέγερση των μυών με τη λειτουργία Mi-Action μπορεί να συνδυάζεται με ασκήσεις που γίνονται με την συμμετοχή του ίδιου του ατόμου κάνοντας τη θεραπεία (ή την ηλεκτρογυμναστική) πιο ευχάριστη και αποδοτική.

 

Mi TENS

Η τεχνολογία Mi-TENS δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται συνεχώς η ενέργεια διέγερσης ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη αποτελεσματικότητα και να ελαχιστοποιείται η ανεπιθύμητη σύσπαση των μυών που περιορίζει τα οφέλη από τη θεραπεία με TENS. Με τη λειτουργία  Mi-TENS τα θεραπευτικά πρωτόκολλα αναλγησίας γίνονται ελεγχόμενα και με μεγαλύτερη ευκολία.

 

Mi Range

Η λειτουργία Mi-Range δημιουργήθηκε για να μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων χαμηλής συχνότητας (όπως για παράδειγμα τα προγράμματα παραγωγής ενδορφινών). Με τη λειτουργία αυτή καθορίζεται το ελάχιστο και το μέγιστο επίπεδο διέγερσης ώστε να επιτυγχάνεται το μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

 

Mi Autorange (ΝΕΟ)

H λειτουργία Mi Autorange αποτελεί νέα τεχνολογία της Compex που υπάρχει στο στάνταρντ εξοπλισμό της συσκευής Compex SP 8.0. Με τη λειτουργία αυτή η συσκευή προσαρμόζεται στα χαρακτηριστικά σας και καθορίζει αυτόματα το κατάλληλο επίπεδο ηλεκτροδιέγερσης βοηθώντας σας να βελτιώνετε συνεχώς την απόδοσή σας.

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 12 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password