Επεξήγηση προγραμμάτων ηλεκτροδιέγερσης με Compex

Επεξήγηση προγραμμάτων ηλεκτροδιέγερσης με Compex

Ηλεκτροδιεγέρτες

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες και επεξήγησεις των προγραμμάτων ηλεκτροδιέγερσης με τους ηλεκτροδιεγέρτες Compex.

Ποσότητα

 

Potentiation (Βελτίωση δυναμικού): Βελτιώνει το δυναμικό των μυών πριν από την προπόνηση ή τον αγώνα. Ιδιαίτερα αποοτελεσματικό σε αθλήματα που χρειάζονται ταχύτητα  και αυξημένες επιταχύνσεις. Πρέπει να χρησιμοποιείται 10 λεπτά πριν τη δραστηριότητα.

Εndurance (Αντοχή): Στοχεύει στον ερεθισμό των αργών μυϊκών ινών που ευθύνονται για τη μυϊκή αντοχή.Αυξάνει την κυκλοφορία των μυών και βελτιώνει την οξειδωτική δραστηριότητα των μυϊκών ινών που ευθύνονται για τη μυϊκή αντοχή.

Resistance (Αντίσταση): Στοχεύει στον ερεθισμό τόσο των μυϊκών ινών αργής σύσπασης όσο και των μυϊκών ινών ταχείας σύσπασης. Αναπτύσσει το μέγεθος, τη δύναμη και την πυκνότητα των μυϊκών ομάδων.

Strength (Δύναμη): Στοχεύει στη διέγερση των μυϊκών ινών ταχείας σύσπασης. Αυξάνει τη δύναμη και δουλεύει τους μύες σε μέγιστη ισχύ χωρίς καρδιοαναπνευστική και νοητική επιβάρυνση, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο τραυματισμού των τενόντων και των αρθρώσεων.
 
Explosive Strength (Εκρηκτικότητα): Στοχεύει στη διέγερση των μυϊκών ινών ταχείας σύσπασης που βρίσκονται σε μεγάλους μύες.  Βελτιώνει την αλτικότητα, την επιτάχυνση και τις κινήσεις που χρειάζονται ταχεία σύσπαση των μυών.  

Active Recovery® (Ενεργή αποθεραπεία): Παράγει μυϊκές συσπάσεις απαλλάσσοντας τους μύες από το γαλακτικό οξύ, βελτιώνει τη ροή του αίματος, προάγει τη χαλάρωση των μυών και επιταχύνει την αποθεραπεία μετά από την άθληση.  

Recovery Plus: Παράγει μυϊκές συσπάσεις. Λειτουργεί σε χαμηλότερες συχνότητες απαλλάσσοντας τους μύες από το γαλακτικό οξύ, βελτιώνει τη ροή του αίματος και προάγει τη χαλάρωση των μυών που παρουσιάζουν κάματο μετά από έντονη προσπάθεια.
 
Pre-Warmup (Προθέρμανση): Παράγει μυϊκές συσπάσεις. Λειτουργεί σε χαμηλότερες συχνότητες αυξάνοντας τη ροή του αίματος και την οξυγόνωση των μυών πριν από την προπόνηση ή τον αγώνα.

 

Massage (Ηλεκτρομάλαξη): Παράγει μυϊκές συσπάσεις. Λειτουργεί στη χαμηλότερη δυνατή συχνότητα για να χαλαρώσει τους μύες που παρουσιάζουν κάματο μετά από την προπόνηση ή τον αγώνα.

 

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 12 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password