Νεφελοποιητής φαρμάκων Mini Max

Νεφελοποιητής Ca-Mi Mini Max

Νεφελοποιητής με πολύ μικρές διαστάσεις και σετ νεφελοποίησης υψηλής ροής Hi Flo. Με τσαντάκι μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση. Mini μέγεθος, maximum απόδοση στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

67,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Ο νεφελοποιητής Mini Max διαθέτει ισχυρό μηχανισμό με πιστόνι και είναι κατάλληλος για την κατ’ οίκον  θεραπεία του αναπνευστικού συστήματος, επιτυγχάνοντας ταχεία και υψηλού βαθμού νεφελοποίηση αντιβιοτικών, βρογχοδιασταλτικών και κορτικοειδών φαρμάκων. Έχει ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις και βάρος μόλις 1,45 kg.
 
Ο νεφελοποιητής Mini Max κατασκευάζεται στην Ιταλία από τον οίκο CA-MI ο οποίος εξειδικεύεται στην κατασκευή συσκευών κατ΄οίκον νοσηλείας. Διαθέτει σετ νεφελοποίησης υψηλής ροής Hi Flo. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός ακόμα και για τη θεραπεία του μέσου και κατώτερου αναπνευστικού, αφού πάνω από το 80% των σωματιδίων που παράγει έχουν μέγεθος μεταξύ 1-5 microns (Μέση αεροδυναμική διάμετρος μάζας σωματιδίων 2,44 microns). Είναι κατάλληλος για παιδιά και ενηλίκους και διατίθεται με επιστόμιο, παιδική μάσκα και μάσκα ενηλίκων.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά νεφελοποιητή Mini Max

Πίεση λειτουργίας

1,1 bar

Μέγιστη πίεση

2,5 bar

Μέση αεροδυναμική διάμετρος μάζας (MMAD)

2,44 microns

Ρυθμός νεφελοποίησης

0,35 ml/min

Μέγεθος σωματιδίων έως 5 microns

>80%

Βάρος

1,45 Kg

Διαστάσεις

13 x 9 x 14,6 cm

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 11 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password