Ο νεφελοποιητής Isineb διαθέτει την κορυφαία καινοτομία Technojet και είναι κατάλληλος για επαγγελματική ή οικιακή χρήση

Νεφελοποιητής φαρμάκων Isineb

Συσκευή νεφελοποίησης φαρμάκων για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Γρήγορη νεφελοποίηση με την επαναστατική τεχνολογία Technojet. 

65,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Διαθέσιμο σε 1 ημέρα

Ο νεφελοποιητής Isineb ενδείκνυται για επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Νεφελοποιεί γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα φάρμακα για παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος χρησιμοποιώντας την επαναστατική τεχνολογία Technojet. Με την τεχνολογία Technojet είναι δυνατή η επιλογή του μεγέθους των σωματιδίων που παράγονται, ανάλογα με το αν θέλουμε να δώσουμε έμφαση στο ανώτερο (μύτη, ρινοφάρυγγας, λάρυγγας), ή κατώτερο αναπνευστικό σύστημα (τραχεία,  βρόγχους, κυψελίδες).
 
Ο νεφελοποιητής Isineb είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός αφού έχει τη δυνατότητα να παράγει σωματίδια μέχρι 5 microns σε ποσοστό ανώτερο του 80%. Χάρη στη μείωση της απώλειας φαρμάκου είναι ιδανικός για δύσκολες  παθήσεις του αναπνευστικού όπως άσθμα και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), όπου συνταγογραφούνται ακριβά φάρμακα για συχνή χρήση.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά νεφελοποιητή Isineb

Πίεση λειτουργίας

0,9 bar

Μέγιστη πίεση

2,5 bar

Μέση αεροδυναμική διάμετρος μάζας (MMAD)

Ρυθμίζεται χάρη στην τεχνολογία Technojet

Θέση 1 (κυψελίδες): 1-5 microns

Θέση 2 (τραχεία, βρόγχοι): 6-9 microns

Θέση 3 (ρινοφάρυγγας, λάρυγγας): 10-14 microns

Ρυθμός νεφελοποίησης

Έως 0,50 ml/min

Μέγεθος σωματιδίων 1-5 microns

>80%

Βάρος

1,7 Kg

Εγγύηση

3 έτη

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 11 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password