Θεραπευτικές κάλτσες Κλάση 1 (Έξω δάκτυλα)

Θεραπευτικές κάλτσες Sanyleg Κλάση 1

Οι θεραπευτικές κάλτσες με ανοικτά δάκτυλα κλάσης 1 του Ιταλικού οίκου Sanyleg χρησιμοποιούνται ως θεραπευτικό μέσο για τη μείωση του οιδήματος, σε κιρσούς, μετά από σκληροθεραπεία ή κιρσεκτομή ή ως πρόληψη θρομβοφλεβίτιδας μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Κατάλληλες για γυναίκες και άνδρες.

26,75 €
με ΦΠΑ
Μέγεθος
Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Οι θεραπευτικές κάλτσες κλάσης 1 του Ιταλικού οίκου Sunyleg είναι κατάλληλες για άνδρες και γυναίκες με αγγειακά προβλήματα στα κάτω άκρα. Υποστηρίζουν τις γάμπες βοηθώντας τη φλεβική επιστροφή του αίματος. Είναι κατασκευασμένες από αδιάφανο ύφασμα τελευταίας τεχνολογίας που διατηρεί την αποτελεσματικότητά τους για πολύ καιρό. Η ειδική κατασκευή τους εφαρμόζει στα πόδια διαβαθμισμένη συμπίεση 18/21 mmHg βοηθώντας στη θεραπεία των κιρσών και τη μείωση του οιδήματος (πρήξιμο). (βλ. ενδείξεις).

 

Διαθέτει ειδική θήκη η οποία διευκολύνει την τοποθέτηση της κάλτσας στο πόδι. Το ανοικτό τμήμα στο ύψος των δακτύλων είναι ιδανικό για ασθενείς με διαβήτη, τροφικές διαταραχές του δέρματος καθώς και σε περίπτωση βλαισού μεγάλου δακτύλου (Hallux Valgus).

 

Διατίθενται σε χρώμα του δέρματος (μπεζ) και είναι κατάλληλες για γυναίκες και άνδρες

Ενδείξεις:

  • Μείωση του οιδήματος (πρήξιμο)
  • Θεραπεία κιρσών. 
  • Θεραπευτική χρήση μετά από κιρσεκτομή ή σκληροθεραπεία
  • Πρόληψη θρομβοφλεβίτιδας σε χειρουργημένους και κατακεκλιμένους ασθενείς.

Το ανοικτό τμήμα στο ύψος των δακτύλων είναι ιδανικό για ασθενείς με διαβήτη, τροφικές διαταραχές του δέρματος καθώς και σε περίπτωση βλαισού μεγάλου δακτύλου (Hallux Valgus).

Υπολογισμός μεγέθους:

1) Μετρήστε την περίμετρο του αστραγάλου στο στενότερο σημείο του (μέτρηση Α). Το σημείο αυτό είναι το σημείο που πρέπει να υπάρχει η μεγαλύτερη συμπίεση και για αυτό αποτελεί και την πιο βασική μέτρηση.
2) Μετρήστε την περίμετρο στο σημείο ακριβώς κάτω από το γόνατο (μέτρηση Β).

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η μέτρηση καλό είναι να γίνεται τις πρωϊνές ώρες όταν τα πόδια δεν είναι ακόμη πρησμένα από την ορθοστασία.

 

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τον υπολογισμό μεγέθους παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 414060 (ωράριο καταστημάτων) για να λάβετε πληροφορίες από το ειδικευμένο προσωπικό μας.

 

Μέτρηση Sunyleg κάτω γόνατος

Σχετικά προϊόντα

(Υπάρχουν 11 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία)

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password