Κρεβάτια φυσικοθεραπείας προϊόντα

Κρεβάτια φυσικοθεραπείας

Ο οίκος Gymna Βελγίου για περισσότερα από 45 χρόνια (έτος ίδρυσης 1967) κατασκευάζει εξοπλισμό φυσικοθεραπευτηρίων χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής. Η Gymna είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού φυσικοθεραπείας με διεθνή αναγνώριση διανέμοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 75 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα κρεβάτια φυσικοθεραπείας του οίκου Gymna σχεδιάζονται με τα πιο σύγχρονα λογισμικά σχεδίασης 3D-CAD πετυχαίνοντας κατά 20% μεγαλύτερη σταθερότητα του πλαισίου χάρη στο σύστημα GSP. Η στιβαρότητα και ο εργονομικός σχεδιασμός των κρεβατιών της Gymna εγγυώνται τη μακρόχρονη και χωρίς προβλήματα χρήση τους. 

Η Gymna δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση ανέθεσε το design των κρεβατιών σε διεθνώς αναγνωρισμένους σχεδιαστές βιομηχανικού σχεδίου πετυχαίνοντας αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα. Για όλους  τους παραπάνω λόγους τα κρεβάτια φυσικοθεραπείας της Gymna βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των φυσικοθεραπευτών παγκοσμίως.  Γιατί ο επαγγελματικός σας χώρος αξίζει να είναι λειτουργικός και όμορφος.

Ψάξτε ξανά αυτό που θέλετε να βρείτε

Back to home

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password