Κατηγορίες

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Επιθέματα κατακλίσεων Υπάρχουν 22 προϊόντα.

 • Επίθεματα κατακλίσεων Hydrocoll® Thin

  Επίθεματα κατακλίσεων Hydrocoll® Thin

  Υδροκολλοειδή αυτοκόλλητα επιθέματα από τον οίκο Hartmann για θεραπεία τραυμάτων και ελκών με μικρή ποσότητα εκκρίσεων, που βρίσκονται στο στάδιο της επιθηλιοποίησης. Αδιαπέραστα από μικρόβια και υγρά. Η τιμή αφορά σε αγορά 1 τεμαχίου.

 • Επίθεματα κατακλίσεων Hartmann Hydrocoll® Thin με δωρεάν μεταφορικά

  Επίθεματα κατακλίσεων Hydrocoll® Thin

  Αυτοκόλλητα υδροκολλοειδή επιθέματα κατακλίσεων από τον οίκο Hartmann για θεραπεία τραυμάτων και ελκών με μικρή ποσότητα εκκρίσεων, που βρίσκονται στο στάδιο της επιθηλιοποίησης. Αδιαπέραστα από μικρόβια και υγρά. Η τιμές και τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν σε αγορά συσκευασίας.

 • Επίθεματα κατακλίσεων Hydrocoll®

  Επίθεματα κατακλίσεων Hydrocoll®

  Αυτοκόλλητα υδροκολλοειδή επιθέματα για θεραπεία τραυμάτων και ελκών με μικρή έως μέτρια ποσότητα εκκρίσεων, που βρίσκονται στο στάδιο της κοκκιοποίησης και της επιθηλιοποίησης. Η τιμή αφορά σε αγορά 1 τεμαχίου.

 • Αυτοκόλλητα υδροκολλοειδή επίθεματα κατακλίσεων Hartmann Hydrocoll®

  Επίθεματα κατακλίσεων Hydrocoll®

  Αυτοκόλλητα υδροκολλοειδή επιθέματα για θεραπεία κατακλίσεων, τραυμάτων και ελκών με μικρή έως μέτρια ποσότητα εκκρίσεων, που βρίσκονται στο στάδιο της κοκκιοποίησης και της επιθηλιοποίησης. Η τιμές και τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν σε αγορά συσκευασίας.

 • Επιθέματα κατάκλισης Hydrosorb® Comfort

  Επίθεμα Hydrosorb® Comfort

  Αυτοκόλλητο διαφανές επίθεμα με υδροκυτταρικό gel για τη θεραπεία τραυμάτων, ελκών κατάκλισης και εγκαυμάτων α’ και β΄ βαθμού που βρίσκονται στο στάδιο της κοκκιοποίησης και της επιθηλιοποίησης. Η τιμή αφορά σε αγορά 1 τεμαχίου.

 • Επίθεμα κατάκλισης Hartmann Hydrosorb® Comfort με υδρογέλη

  Επίθεμα Hydrosorb® Comfort

  Διαφανές αυτοκόλλητο επίθεμα του οίκου Hartmann με υδροκυτταρικό gel για τη θεραπεία τραυμάτων, ελκών κατάκλισης και εγκαυμάτων α’ και β΄ βαθμού που βρίσκονται στο στάδιο της κοκκιοποίησης και της επιθηλιοποίησης. Η τιμές και τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν στην αγορά συσκευασίας.

 • Επίθεματα κατακλίσεων, ελκών και τραυμάτων PermaFoam® Comfort

  Επίθεματα κατακλίσεων PermaFoam® Comfort

  Υδρόφιλο επίθεμα από το Γερμανικό οίκο Hartmann για θεραπεία τραυμάτων και ελκών με μέτρια ή μεγάλη ποσότητα εκκρίσεων, που δεν παρουσιάζουν κλινική εικόνα μόλυνσης. Αδιαπέραστο από μικρόβια και υγρά. Η τιμή αφορά 1 τεμάχιο.

 • Αυτοκόλλητα επίθεματα κατακλίσεων Hartmann PermaFoam® Comfort με δωρεάν αποστολή σε αγορά συσκευασίας

  Επίθεματα κατακλίσεων PermaFoam® Comfort

  Υδρόφιλο επίθεμα κατακλίσεων από το Γερμανικό οίκο Hartmann για θεραπεία ελκών και τραυμάτων με μέτρια ή μεγάλη ποσότητα εκκρίσεων, που δεν παρουσιάζουν κλινική εικόνα μόλυνσης. Αδιαπέραστο από μικρόβια και υγρά προστατεύει την περιοχή της κατάκλισης. Οι τιμές και τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν σε αγορά...

 • Επίθεμα κατάκλισης πτέρνας Hydrocoll® Concave

  Επίθεμα πτέρνας - αγκώνα Hydrocoll® Concave

  Aπορροφητικό υδροκολλοειδές αυτοκόλλητο επίθεμα του Γερμανικού οίκου Hartmann με ειδικό σχήμα για τραύματα και έλκη κατακλίσεων στην πτέρνα ή τον αγκώνα με ελαφρά ή μέτρια ποσότητα εκκρίσεων. Διατίθεται σε μεγεθος 8cm x 12cm. Η τιμή αφορά σε αγορά 1 τεμαχίου.

 • Υδροκολλοειδές επίθεμα κατάκλισης πτέρνας - αγκώνα Hydrocoll® Concave

  Επίθεμα πτέρνας - αγκώνα Hydrocoll® Concave

  Αυτοκόλλητο υδροκολλοειδές επίθεμα του Γερμανικού οίκου Hartmann με ειδική διαμόρφωση για μέγιστη αποτελεσματικότητα σε τραύματα και έλκη κατακλίσεων στην πτέρνα ή τον αγκώνα με ελαφρά ή μέτρια ποσότητα εκκρίσεων. Η τιμή και τα δωρεάν μεταφορικά αφοράούν σε αγορά συσκευασίας των 10 τεμαχίων.

 • Επίθεμα κατάκλισης πτέρνας και αγκώνα PermaFoam® Concave

  Επίθεμα πτέρνας PermaFoam® Concave

  Aπορροφητικό υδρόφιλο αυτοκόλλητο επίθεμα κατάκλισης με ειδικό σχήμα για τραύματα και έλκη κατακλίσεων στην πτέρνα ή τον αγκώνα με μέτρια ή μεγάλη ποσότητα εκκρίσεων. Από το Γερμανικό οίκο Hartmann. Μέγεθος 16,5cm x 18cm. Η τιμή αφορά σε αγορά 1 τεμαχίου.

 • Επιθέματα για κατάκλιση πτέρνας - αγκώνα Hartmann PermaFoam® Concave

  Επιθέματα πτέρνας PermaFoam® Concave

  Αυτοκόλλητο επίθεμα κατάκλισης μέγιστης απορροφητικότητας του οίκου Hartmann. Ειδικό σχήμα για τέλεια εφαρμογή κια μέγιστο θεραπευτικό αποτέλεσμα σε τραύματα και έλκη κατακλίσεων στην πτέρνα ή τον αγκώνα με μέτρια ή μεγάλη ποσότητα εκκρίσεων. Η τιμή και τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν σε αγορά...

 • Επίθεμα κατάκλισης ιερού PermaFoam® Sacral του οίκου Hartmann

  Επίθεμα κατάκλισης κόκκυγα PermaFoam® Sacral

  Υδρόφιλο αυτοκόλλητο επίθεμα από το Γερμανικό οίκο Hartmann με ειδικό σχήμα για την πρόληψη και θεραπεία τραυμάτων και ελκών κατάκλισης στην περιοχή του ιερού οστού και του κόκκυγα. Η τιμή αφορά σε αγορά 1 τεμαχίου.

 • Επίθεμα κατάκλισης κόκκυγα PermaFoam® Sacral με δωρεάν αποστολή στην αγορά συσκευασίας

  Επίθεμα κατάκλισης κόκκυγα PermaFoam® Sacral

  Απορροφητικό αυτοκόλλητο επίθεμα από το Γερμανικό οίκο Hartmann με ειδικό σχεδιασμό για την αποτελεσματική πρόληψη και θεραπεία τραυμάτων και ελκών κατάκλισης κόκκυγα και κατακλίσεων στην περιοχή του ιερού οστού. Η τιμές και τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν στην αγορά συσκευασίας.

 • Επίθεμα αλγινικού ασβεστίου Sorbalgon® για έλκη κατάκλισης, φλεβικά έλκη και τραύματα με πολλές εκκρίσεις

  Επίθεμα αλγινικού ασβεστίου Sorbalgon®

  Τα επιθέματα Sorbalgon® από ίνες αλγινικού ασβεστίου επιταχύνουν την επούλωση σε αιμορραγικά και εξιδρωματικά τραύματα καθώς και σε έλκη κατακλίσεων ή φλεβικά έλκη. Κατασκευάζονται στη Γερμανία από τη Hartmann. Η τιμή αφορά σε αγορά 1 τεμαχίου.

 • Επίθεμα αλγινικού ασβεστίου Hartmann Sorbalgon® για έλκη κατακλίσεων με μεγάλη ποσότητα υγρών

  Επίθεμα αλγινικού ασβεστίου Sorbalgon®

  Τα επιθέματα Sorbalgon® από ίνες αλγινικού ασβεστίου και κυτταρίνης του οίκου Hartmann επιταχύνουν την επούλωση σε αιμορραγικά και εξιδρωματικά τραύματα καθώς και σε έλκη κατακλίσεων ή φλεβικά έλκη. Η τιμή και τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν σε αγορά συσκευασίας των 10 τεμαχίων.

 • Επιθέματα αλγινικού ασβεστίου Sorbalgon® T Hartmann σε κορδόνι

  Επίθεμα αλγινικού ασβεστίου Sorbalgon® T

  Κορδόνια επιπωματισμού μήκους 30 cm για βαθιά τραύματα και συρίγγια με ίνες αλγινικού ασβεστίου. Επιταχύνουν την επούλωση αιμορραγικών και εξιδρωματικών τραυμάτων και ελκών. Κατασκευάζονται στη Γερμανία από τον οίκο Hartmann. Η τιμή αφορά σε αγορά 1 τεμαχίου.

 • Επιθέματα κορδόνι αλγινικού ασβεστίου Sorbalgon® T

  Επιθέματα αλγινικού ασβεστίου Sorbalgon® T

  Κορδόνια με ίνες αλγινικού ασβεστίου μήκους 30 cm του οίκου Hatrmann για επιτάχυνση της επούλωσης σε βαθιά τραύματα, έλκη και συρίγγια. Ιδανικά για την επούλωση αιμορραγικών και εξιδρωματικών τραυμάτων και ελκών. Η τιμή και τα δωρεάν μεταφορικά αγορούν σε αγορά συσκευασίας.

 • Επιθέματα αργύρου Atrauman Ag

  Επίθεμα αργύρου Atrauman Ag

  Επίθεμα με ιόντα αργύρου από τη Hartmann Γερμανίας. Τα ιόντα αργύρου έχουν ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, συμβάλλοντας στην ταχύτερη επούλωση των τραυμάτων και ελκών. Δεν κολλάει στο τραύμα. Η τιμή αφορά σε αγορά 1 τεμαχίου.

 • Επιθέματα αργύρου Atrauman Ag

  Επιθέματα αργύρου Atrauman Ag

  Επίθεμα με ιόντα αργύρου από τον οίκο Hartmann. Τα ιόντα αργύρου έχουν ισχυρή αντιμικροβιακή δράση, συμβάλλοντας στην ταχύτερη επούλωση των τραυμάτων και ελκών που επιμολύνθηκαν ή υπάρχει κίνδυνος επιμόλυνσης. Δεν κολλάει στο τραύμα. Η τιμή και τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν σε αγορά συσκευασίας.

 • Επίθεμα κατάκλισης Hydrotac® Comfort με υδρογέλη

  Επίθεμα Hydrotac® Comfort με υδρογέλη

  Το αφρώδες αυτοκόλλητο επίθεμα HydroTac® με επίστρωση υδρογέλης και τεχνολογία AquaClear Gel από τον οίκο Hartmann διευκολύνει και επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων και ελκών με μικρή έως μεγάλη ποσότητα εκκρίσεων. Η τιμή αφορά στην αγορά τεμαχίου.

 • ΕπIθέματα κατακλίσεων Hydrotac® Comfort με Hydrogel

  ΕπIθέματα Hydrotac® Comfort με υδρογέλη

  Αυτοκόλλητα απορροφητικά επιθέματα με επίστρωση υδρογέλης και τεχνολογία AquaClear Gel από τον οίκο Hartmann. Ιδανικά για την επούλωση τραυμάτων και ελκών με μικρή (ξηρά τραύματα και έλκη) έως μεγάλη ποσότητα εκκρίσεων. Η τιμή και τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν στην αγορά συσκευασίας.